Suunnittelu 2017-06-21T12:16:46+00:00

Suunnittelu

Lähtökohtana tilan suunnittelulle on tilan käyttötarkoitus, toiminnat ja kustannustehokkuus. Usein tilat ovat monikäyttöisiä, mikä on tilaa kalustettaessa otettava huomioon. Tilan käyttötarkoitus voi myös muuttua, jolloin kalusteiden muunneltavuus on etu tilaa sisustettaessa. Kestävä, laadukkaista materiaaleista valmistettu tuote pysyy kauniina pitkään ja tarpeen tullen irrotettavat osat on helppo uudistaa vaikka yksi kerrallaan, kustannuksia säästäen ja tilan toimintaa häiritsemättä.

Moduulisohvat ovat suunniteltu siten että ne on mahdollista valmistaa tilaan kuin tilaan sopivaksi.

Mitä tilalta toivotaan

Parhaimmillaan tila tarjoaa käyttäjälleen positiivisia ja muistettavia elämyksiä. Tämä on jo pitkään huomioitu ravintola-, majoitus- ja matkailualalla, mutta kokemuksellisuus on yhä tärkeämpää myös toimistoissa sekä terveydenhuollon ja julkisten palvelujen alalla. Kaunis ja toimiva tila parantaa työn tuottavuutta ja asiakaspalvelua.

Sohva ostetaan vuosien käyttötarpeeseen, joten kiinnitä huomiota myös verhoilumateriaalien valintaan.

Brändi näkyy sisustuksessa

Persoonallinen sisustus on yritykselle kilpailuetu ja osa yrityksen brändiä. Millaisen kuvan sinä haluat antaa yrityksestäsi? Konsti-kalusteet mukautuvat tilan mukaan. Lukematon määrä materiaali- ja kokoonpanovaihtoehtoja mahdollistaa yksilöllisen ja ainutlaatuisen, juuri sinun yrityksellesi sopivan kalusteratkaisun.

Sohvaa ostaessasi kurkista myös sohvan alle ja tarkista rungon laatu.

Insipiraatio irti

Tutki ympäristöäsi avoimin mielin. Miltä se näyttää? Millaiselta haluat sen näyttävän? Anna uusien ajatusten täyttää mielesi. Unohda rajoitukset ja epäkäytännöllisyys. Kerro meille millaiselta unelmiesi tila näyttää. Me toteutamme sen.